And to all who pays my attention to some confusion in inscriptions and designations on the Ukrainian and English pages of a site.+++ І всім, хто звертає мою увагу на деяку плутанину в написах і позначеннях на українських і англійських сторінках сайту.+++ И всем, кто обращает моё внимание на некоторую неразбериху в надписях и обозначениях на украинских и английских страницах сайта.
Misters, friends!
And to all who pays my attention to some confusion in inscriptions and designations on the Ukrainian and English pages of a site. I too would like, That the site has somewhat quicker found the complete kind that all typing errors and flaws have been eliminated. As I understand, and happens in the nearest future. Perhaps Even this Sunday. Anyway, it is promised by the Internet company «Ural galaxy» which serves my site. Once again I apologise for Inconveniences English-speaking and Ukraine-speaking to visitors of a site.
Alexander Papchenko
Панове, друзі!
І всім, хто звертає мою увагу на деяку плутанину в написах і позначеннях на українських і англійських сторінках сайту. Мені теж хотілося б щоб сайт скоріше знайшов свій завершений вигляд, щоб всі друкарські помилки і огріхи були усунені. Як я розумію, так і трапиться в самий найближчий час. Мабуть навіть у цю неділю. В усякому разі, це обіцяє інтернет-компанія «Уральська галактика», яка обслуговує мій сайт. Ще раз приношу вибачення за незручності англомовним і україномовним відвідувачам сайту.
Олександр Папченко
Господа, друзья!
И всем, кто обращает моё внимание на некоторую неразбериху в надписях и обозначениях на украинских и английских страницах сайта. Мне тоже хотелось бы, чтобы сайт поскорее обрел свой завершенный вид, чтобы все опечатки и огрехи были устранены. Как я понимаю, так и случится в самое ближайшее время. Быть может даже в это воскресенье. Во всяком случае, это обещает интернет-компания «Уральская галактика», которая обслуживает мой сайт. Еще раз приношу извинения за неудобства англоязычным и украиноязычным посетителям сайта.
Александр Папченко